(21juni-22juli)

känner sig fram i tillvaronFRITIDEN

Eftersom Kräftor älskar antikviteter och att samla kan du ägna åtminstone en del av din fritid åt att gå omkring på loppmarknader i hopp om att hitta något intressant att köpa. Om din hobby är mer seriös kan du vara ett välkänt ansikte på auktioner.

Mat lagning är ofta en av dina favoritsysselsättningar, och du älskar att bjuda hem nära vänner på middag. Kräftor lägger ofta ner mycket kreativitet på sin matlagningskonst, och du gör gärna om recepten efter eget huvud. När du känner dig spänd och stressad har matlagning en avslappnande inverkan på dig och hjälper dig att varva ner. Kräftor tycker också om att segla och vara ute på sjön eftersom de har en naturlig frändskap med vatten, och många tycker om att ge sig ut och fiska.

Du är visserligen mycket hemkär, men du är också förvånansvärt pigg på att resa. Många Kräftor har husbilar eller husvagnar så att de kan ta med sig sitt hem när de reser! Kräftor har god kontakt med sina släktingar och älskar att tillbringa fritiden tillsammans med familjemedlemmar i alla åldrar, i synnerhet vid semestrar i utlandet.
SPORT och TRÄNING

Det är bra för dig att träna regelbundet eftersom det hjälper dig att koppla av och motverkar din oro. Kräftor tycker om vatensport, särskilt simning. Du tycker om om lugna miljöer och föredrar kanske att gå till simhallen tidigt på morgonen innan alla andra dyker upp. När du väl har hittat vanor och rutiner som passar dig håller du fast vid dem i många år.

Att vistas i naturen är populärt, och många Kräftor tycker om camping och skogsvandringar, ofta i orörda och avlägsna områden. Kräftor behöver perioder av ensamhet eftersom det hjälper dem att ladda batterierna.
   HÄLSOTIPS

Kräftor är mycket känslosamma, och immunförsvaret påverkas starkt av dina känslor. När du är nöjd och glad är din hälsa utomordentligt god. Men en släng av depression och nedstämdhet kan göra dig mottaglig för alla baciller i din omgivning.

I grund och botten har du en stark och robust fysik och kan med lätthet återhämta dig även från allvarliga sjukdomar. Kräftor lider i allmänhet i tysthet och klagar sällan trots att de kanske har mycket ont. Omsorg och tillgivenhet har en positiv inverkan på dig eftersom din kropp och ditt sinne är så nära förbundna med varandra - att du känner dig älskad är viktigt för att du snabbt ska bli frisk.

Se till att klä dig varmt, speciellt under den kalla årstiden. Brösten, som kvinna och underlivet är dina känsligaste punkter. Men den kroppsdel som framför allt förknippas med Kräftan är magen och risk för magsår föreligger. När du är upprörd kan matsmältningen påverkas negativt, och det kan vara klokt att vänta tills du är lugn innan du sätter dig ner och äter.

Kräftan behöver dock äta på ganska regelbundna tider eftersom du lätt blir på dåligt humör när du är hungrig, vilket kan göra det svårt för dig att behålla ditt inre lugn.

För de flesta Kräftor betyder glädje och lycka mer än något annat för att de ska hålla sig friska långt upp i åren.

Till toppen


Till Horoskopmenyn

HOME


Amy's Place

Sidan skapades november 1999.