(23oktober-21november)

river för att bygga nyttFRITIDEN

Din fritid är mycket värdefull för dig och du slösar inte bort den! Många Skorpioner är nöjeslystna och ditt sociala liv är oftast rikt och varierat. Barer, nattklubbar och livliga fester får dig att känna dig riktigt levande. Du får ett lyft av intensiva, spännande miljöer.

Skorpionen tycker om att ha några få, nära vänner som har olika intressen, och att umgås med dem är det bästa du vet för att koppla av efter en stressig dag. Du uppskattar god mat och goda drycker, i synnerhet i sällskap med andra, och vinprovning kan vara en intressant hobby för dig. Du har en fantasifull och eftertänksam sida som gör att du älskar att läsa och se på film. Skorpioner tycker om allt som har med kriminalhistorier och det ockulta att göra, så böcker och filmer i dessa ämnen är fängslande för dig. Ibland behöver du vara i stillhet och tystnad, och när du är på ett allvarligt humör vill du helst vara ensam. Stunder av inre självrannsakan och att låta sinnet helt upptas av djupa tankar, är mycket nödvändiga för ditt välbefinnande.
SPORT och TRÄNING

Brist på fysisk rörelse kan göra att du känner dig känslomässigt obalanserad. Hård och konditionskrävande motion som längdskidåkning bör passa eftersom den som är född i detta tecken har en mycket stark fysik. Skorpionens intensiva natur kräver fysiska utmaningar, och kampsporter och andra hårda träningsformer ger dig ett positivt utlopp för dina ibland farligt starka aggressioner. Aerobics, jogging och styrketräning hjälper dig att frigöra spänningar och få en stark och spänstig kropp. Du dras också till vattensporter, i synnerhet simning och dykning. Skorpionen älskar att dyka ner i havets djup för att upptäcka andra upplevelsedimensioner.
   HÄLSOTIPS

Skorpionen är fantastiskt uthållig och har en oerhörd förmåga att återhämta sig, vilket innebär att din allmänna hälsa vanligtvis är god. Men du brukar ta den för given och kan driva dig själv till yttersta gränsen genom alltför mycket arbete och festande. Din livsenergi är stark, men du behöver vara rädd om den. Men låt gärna kroppen och musklerna slappna av mellan varven.
Massage är ett måste för dig som har Solen i Skorpionens tecken.

Själslivet är Skorpionens ömmaste punkt. En del av de sjukdomar du upplever har psykosomatiska orsaker och hänger samman med situationer i ditt liv där det finns en blockering. Om så är fallet bör du försöka förstå vad det är som pågår och sedan handla därefter. Skorpioner lider ofta av nervösa spänningar som kan påverka musklerna i axlar, rygg och nacke. De mår bra av massage och fullständig avslappning.

De kroppsdelar som förknippas med Skorpionens tecken är fortplantningsorganen, urinblåsan och tjocktarmen. det är viktigt för dig att regelbundet rensa bort gifter ur kroppen - korta, renande kostkurer är mycket välgörande och hjälper dig att nå optimal hälsa.

Till toppen


Till Horoskopmenyn

HOME


Amy's Place

Sidan skapades november 1999