(22november-21december)

vet inte vad tveksamhet ärFRITIDEN

Skytten vill gärna dra största möjliga nytta av sin fritid. Du har massor av energi till både arbete och nöjen, och du vill helst ha minst ett par kvällsaktiviteter inplanerade varje vecka. Med din medfödda studiebegåvning tar du alla chanser att utforska nya kunskapsområden, och du kan vara mycket flitig när du upptäcker ett ämne som verkligen kittlar din fantasi. Favoritämnen är språk, religion, antropologi, sociologi och filosofi.

Du älskar att festa och är mycket bra på att roa dig och slå klackarna i taket! Din vänskaplighet får andra att känna sig väl till mods, och de flesta Skyttar har en stor vänkrets. Du kan bli ganska frispråkig när du har fått litet innanför västen och underhålla alla med dina skämt och rövarhistorier!

Du älskar djur, och att ha husdjur är en givande och utmanande hobby. Skytten tycker mycket om att resa, och ibland kan denna vandringslust leda till långa vistelser utomlands, medan andra tillfredsställer denna längtan med semesterresor till exotiska platser. Du älskar att utforska olika kulturer och prova smaksensationer och upplevelser från hela världen.
SPORT och TRÄNING

Skytten tycker om lagsporter och regelbunden träning, fotboll, ishockey, brottning, volleyboll och basket är favoriterna, medan andra grenar som golf eller bowling kan vara litet för tama. Du behöver känna att du har rört på kroppen ordentligt och du tycker om att tävla.

Skytten älskar att vandra i naturen, att campa i skog och mark och njuta av frisk luft och vackra utsikter. Om du längtar efter något mer spännande, prova utförsåkning, snowboard eller att surfa.
   HÄLSOTIPS

Skyttar har en aktiv och rörlig livsstil som håller dem friska och sunda. Du tycker om att röra på dig och använda kroppen, och det förhindrar för det mesta att du drabbas av småkrämpor. Vid de sällsynta tillfällen då du verkligen blir sjuk koncentrerar du dig intesivt på att bli frisk eftersom du tycker det är urtråkigt att leka patient. En sådan inställning innebär oftast ett snabbt tillfrisknande, och du är ofta glad och optimistisk även när du har riktigt ont.

De kroppsdelar som förknippas med Skyttens tecken är levern, höfterna och låren. En svaghet för vin och kaloririk mat gör att du lätt kan lägga på hullet, särskilt när du är i medelåldern. För att göra dig av med eventuella bilringar måste du kombinera enerisk träning med en förnuftig kost. Du vill gärna unna dig livets goda - något som kan bli ansträngande för levern, så försök undvika så mycket som möjligt av giftig mat och dryck. Ät mycket B-vitamin!

Du som är född i detta tecken har en väldig energi och ett enormt behov av att röra dig, men måste tyvärr ta det lite försiktigt. När du kommer upp i åren kan du känna av reumatism i höfterna. Lätt träning ger ett visst skydd, och det är bra om du undviker att vistas för länge i fuktigt klimat. Skytten kan bli litet klumpig, vilket ofta resulterar i bulor och skrubbsår. Erfarenheten kommer utan tvekan att lära dig att vara litet mer försiktig. Din förkärlek för vilda och farofyllda fritidsaktiviteter gör att du utsätter dig för allvarliga risker. Visserligen har du tur, men det vore klokt av dig att inte utmana ödet. Långa skogspromenader med hunden är din bästa motionsform.

Till toppen


Till Horoskopmenyn

HOME


Amy's Place

Sidan skapades november 1999