(21maj-20juni)

som ett blomblad för vindenFRITIDEN

Tvillingen älskar att kommunicera och pratar ofta i telefonen, vanligen i en mobiltelefon eftersom du vill vara tillgänglig var du än befinner dig. Att läsa och skriva tilltalar dig, och du kan sitta timmar och skriva brev. Ord fängslar dig, och korsord och Alfapet är några favoritsysselsättningar. För många Tvillingar är fritiden en möjlighet att studera, och du har talang för att lära dig språk snabbt.

Att gå ut tillsammmans med dina vänner ger dig mycket nöje, och du har oftast ett livligt och aktivt umgänge. Barer, dansställen, biografer och gallerier - du uppskattar många olika slags nöjen och du älskar att dela dem med andra stimulerande människor. Du intresserar dig för medierna och håller dig ā jour med de senaste nyheterna. Med din smak för variation och mångfald är du en idealisk abonnent på kabel-TV och satellitkanaler.

Du tycker om tekniska och elektroniska redskap, och många Tvillingar har stort nöje av sin dator, i synnerhet av att surfa på Internet. Global information 24 timmar om dygnet är drömmen för en Tvilling.
SPORT och TRÄNING

Tvillingar lever vanligen i ett hektiskt tempo och försummar därför ofta sin hälsa. Av den anledningen har du mycket att vinna på regelbunden fysisk träning. Segling bör vara en idrott som passar dig. På vintern kan du skridskosegla. Du gillar tennis och squash, och du tycker bäst om att träna med människor omkring dig. Att bli medlem på ett gym och träna tillsammans med andra är mycket roligare än att ge sig ut och springa på egen hand.

Du är mentalt mycket aktiv, och ibland kan du ha svårt att stänga av tankeverksamheten. Meditation och mjuka former av österländska rörelser, till exempel yoga eller tai chi, kan hjälpa dig att varva ner och finna ett inre lugn.
   HÄLSOTIPS

Tvillingar är mycket vitala och har massor av energi. Din ämnesomsättning är snabb och du förbränner många kalorier under loppet av en dag. Förutsatt att du är uppmärksam på kroppens behov har du en medelgod hälsa.

Tvillingar har ett känsligt nervsystem, och ibland är ditt liv så hektiskt att du riskerar att bli mycket spänd och stressad. Det är viktigt att du kommer ihåg att slå av på takten och ta dig tid att koppla av och att du lägger dig vinn om att äta på regelbunda tider. Du behöver antagligen mer sömn än andra eftersom dina känsliga nerver måste få tid att återhämta sig ordentligt.

Du i Tvillingarnas tecken, röker du? I så fall finns det bara en sak att göra. Fimpa omgående! Du har nämligen mycket känsliga lungor och stort behov av frisk luft. En enkel förkylning kan resultera i ett otäck, ihållande hosta. Håll dig varm när det är kyligt väder, och börja gärna ta vitaminer när vintern närmar sig. De andra kroppsdelarna som styrs av Tvillingarna är axlarna, armarna och händerna, så ta det försiktigt med alla häftiga, ryckiga och stötiga rörelser! De kan lätt råka ut för skador, och du kan ådra dig stukningar eller brutna ben under någon period av ditt liv. När du blir sjuk så är du en mycket motvillig patient och du gör ditt bästa för att bagatellisera ditt tillstånd. Tvillingar återhämtar sig relativt snabbt, och det krävs en allvarlig sjukdom för att dämpa din rastlöshet.

Till toppen


Till Horoskopmenyn

HOME


Amy's Place

Sidan skapades hösten 1999