Siffran 1 representerar
styrka och orubblighet


Din Karaktär

Du har en mycket stark vilja, du är bestämd i dina åsikter och oberoende av andra människor. Personer med siffran 1, blir ofta ledare och banbrytare på olika områden. Du är full av idéer och uppslag och påverkas inte så lätt av vad andra tycker och tänker. Du går din väg rakt fram - vilket ibland kan ha sina nackdelar. Du drar dig nämligen inte för att trampa på dina medmänniskor på din väg mot målet. Ingen får hindra dig att genomföra dina planer.

Du kan ofta visa dig generös mot andra - det vill säga så länge ingen står i vägen för dig. Men lika ofta kan du uppföra dig själviskt, tanklöst och hänsynslöst.Din Personlighet

Du är en sådan typ som alla genast lägger märke till. Ditt glada humör och din friska aptit på livet gör att människor dras till dig.

Du älskar att ha fullt upp att göra, du tycker om att resa, att träffa nya människor och skaffa nya intryck. Du har en stor portion humor. Du växlar lätt mellan skratt och gråt.

Du har många beundrare, men dina riktigt goda vänner är få. Du är tanklös nog att stöta dig med många av dina medmänniskor. Mitt i ditt glada uppträdande är du ändå ständigt på din vakt. Det är bara tillsammmans med dina verkligt goda vänner som du kan koppla av och visa en varmare och mjukare sida av dig själv.

Bakom din glättiga mask är du mycket sårbar.Kärlek

Du väljer gärna en partner som du kan dominera. Dina känslor är oftast mycket varma och djupa men ändå misslyckas du gång på gång i dina kärleksupplevelser. Du har svårt att underordna dig en annan människa och din vilja att hela tiden vara den starkare förstör mycket för dig. Du vill också äga den du älskar - din svartsjuka känner inga gränser.

Lyckligast blir du om du väljer en partner vars siffra är 2 eller 6. Dessa personer är tystlåtna och tillbakadragna och deras temperament gör det möjligt för dem att leva tillsammans med en stark och dominerande personlighet. Personer med siffrorna 8 och 9 bör du undvika att knyta alltför allvarliga förbindelser med. I annat fall får du räkna med en stormig tid!Arbete och Yrkesval

Drömmer du om att bli skådespelare? Din starka personlighet, din önskan att ständigt stå i blickpunkten talar för det. Men troligen passar du bättre i ett yrke där du kan leda andra i stället för att själv ta regi. Kanske ett jobb som producent, kanske regissör...

Du borde också kunna ägna dig åt vetenskaplig forskning. Du har ett skarpt intellekt och vågar framföra egna åsikter. Också i affärslivet kan du bli framgångsrik med din uppslagsrikedom och din framåtanda.Ekonomi

Personer med siffran 1 har en medfödd begåvning när det gäller ekonomi. Du har alltså alla förutsättningar att skapa dig en förmögenhet - om du lär dig att sköta dina kort väl. Din hänsynslöshet när det gäller dina medmänniskor kan ställa till en hel del trassel för dig. Se upp så att du inte förlorar dina pengar lika fort som du fått dem! Försök att vara lite mer försiktig och eftertänksam när det gäller din ekonomi!