Siffran 2 representerar
vänlighet, mildhet och diplomati


Din Karaktär

Människor älskar ditt vänliga, hjälpsamma sätt och din taktfullhet. Du tar sällan själv några initiativ men ställer gärna upp på allting som andra hittar på. Du föredrar innerst inne att vara hemma med familjen. Det okända och spännande lockar dig inte alls. Du verkar alltid lugn och harmonisk - kanske lite väl reserverad ibland.

Du avskyr gräl och bråk och försöker ofta medla mellan ovänner. Ibland verkar det nästan som om du vill fly från verkligheten för att riktigt få andas frid och ro ensam med dig själv.

Människor kan någon gång reta sig på din diplomatiska läggning - du lyssnar aldrig på skvaller, du vill aldrig ta någons parti i ett gräl - så det bästa är att inte låta den gå till överdrift.Din Personlighet

Du styrs mer av dina känslor än av ditt sunda förnuft. Du är en romantisk och drömmande natur och bakom ditt harmoniska yttre döljer sig en känslig och lättpåverkad person. Du tänker ofta "med hjärtat". Du har lätt för att gråta - både av glädje och sorg. Ofta drömmer du om att leva i en annan tid, i ett annat land.

På grund av ditt vänliga och soliga uppträdande har du mycket lätt för att få vänner. men du avskyr att vara medelpunkten - helst vill du att människor knappast lägger märke till dig. Ändå har du ett vänligt ord åt alla.

Nästan ingen har någonsin sett dig arg. Visst kan du känna ilska, men då går du oftast undan och gråter i stället för att gräla.Kärlek

Man skule kunna säga att personer med siffran 2 är den idealiska partnern i ett förhållande. De är rika på känslor och deras kärlek är alltid osjälvisk. Små gräl och andra motsättningar undviker de skickligt med sin diplomatiska läggning. Inget offer är för stort för den de älskar.

Men du måste se upp så inte de romantiska känslorna tar överhanden när du blir förälskad! En ganska stor portion sunt förnuft behövs också när det gäller kärlek.

Det finns få personer du inte kan bli lycklig med. Med din läggning kan du samsas med de flesta. men se upp för dem som har siffrorna 7 och 9! Naturligtvis kan du bli lycklig tillsammans med en sådan person, men då krävs det nästan omänskligt tålamod från båda parter.Arbete och Yrkesval

Du har väl knappast någonsin kommit med en egen idé eller ett uppslag, som du själv hittat på? Däremot är du perfekt när det gäller att utföra eller bygga vidare på andras idéer. Du är den som utan vidare ställer upp och hjälper till vid julfesten och småbarnsdansen runt midsommarstången - bara du själv slipper komma med idéerna.

Ett vårdyrke sjuksköterska, barnsköterska, läkare - passar din läggning fint. Du tycker om att ha med människor att göra bara du själv slipper stå i medelpunkten, och du älskar att hjälpa dem som har det svårt. Du ömmar för alla "små" i samhället.Ekonomi

Du är mycket skicklig på att sköta din ekonomi. Du för noggrann kassabok och sparar regelbundet till ett bestämt mål - en bil, en resa eller en lägenhet.

Det enda som kan trassla till din ekonomi är din generositet och din hjälpsamhet. Du har svårt att säga nej då det gäller att låna ut pengar - även om du vet att du inte får igen dem.