Siffran 4 representerar
rättvisa, ansvar och trygghet


Din Karaktär

Du älskar hårt arbete där du ser att någonting verkligen blir gjort. Du är bra på att organisera - både ditt eget och andras arbette. Men du har svårt för att hitta egna idéer.

Du är ordentlig intill det petiga - en del människor tycker att du är tråkig och pedantisk, men själv finner du verkligt nöje i att ha allting under kontroll.

Du är mest nöjd när allting går i sina vanliga spår. Förändringar och överraskningar av alla slag avskyr du. Du är en riktig huskatt och sitter helst hemma i lugn och ro, läser, hör på radio och tittar på TV.

Du kan inte tåla orättvisor och du kämpar för vad du tycker är rätt. I sådana fall kan du brusa upp och bli påstridig, men för det mesta är ditt lugn orubbligt.Din Personlighet

Dina vänner går gärna till dig, när de behöver någon att anförtro sig åt. Du är mycket lojal och alla vet att de kan lita på dig. Du sviker aldrig ett förtroende, talar aldrig illa om dina bekanta.

Ytliga människor tycker du inte om - även om du försöker dölja dina känslor - och du går inte gärna på fester med en massa okända personer. Du tycker nämligen inte om att kallprata om ditt och datt; enda gången du blir verkligt talför är när du vill försvara någon av dina åsikter. Du tycker mycket om att samla några få goda vänner hemma hos dig.Kärlek

Du blir inte så lätt förälskad. Du är förmodligen lite för försiktig när det gäller att knyta nya kontakter - är du kanske rädd för kärleken? Dessutom vill du vara säker på att din partner menar allvar innan du själv vågar erkänna din förälskelse. Du tror på förlovning och äktenskap i gammal hederlig ordning.

Till och med när det gäller kärlek står du med fötterna på jorden. Du är eftertänksam och ibland kanske lite väl beräknande. Kärleken är för dig något mycket allvarligt, ingenting man kan ta lätt på eller skoja om. Du har mycket svårt att uttrycka dina känslor och känner dig nästan löjlig när du ska förklara din kärlek för någon.

Bäst är det, om du kan finna en partner vars siffra är 7 eller 9. De ser på livet och kärleken lika allvarligt som du själv.Arbete och Yrkesval

Du är en god organisatör och en riktig arbetsmyra vilket du bör utnyttja i ditt arbete eller ditt yrkesval. Ingenjör, kemist, matematiker är kanske yrken som passar dig. Lockar det dig att hålla på med bokföring? Kanske har du planer på att bli advokat? Du åtar dig gärna uppgifter som andra tycker är tråkiga. Som arbetsledare passar du förmodligen inte. Du är för petig och har svårt att sålla ut det som är viktigt.Ekonomi

Du är mycket ordentlig med dina pengar. Du är sparsam nästan intill snålhet och vill gärna spendera varje krona på bästa tänkbara sätt. Du sparar regelbundet och kan i din kassabok slå upp vart din lön har tagit vägen. Att spela om pengar skulle aldrig falla dig in.