Siffran 5 representerar
kvicktänkthet, impulsivitet
och äventyrslystnad


Din Karaktär

Du är kvicktänkt och impulsiv och lika snar till skratt som till tårar. Du är ständigt på jakt efter äventyr, efter nya människor och nya upplevelser. Du avskyr att planera saker i förväg. Helst vill du att allt ska ske plötsligt, som av en slump. Du tar en dag i sänder, funderar knappast över framtiden.

Du har massor med energi och gör det mesta glatt och villigt. Bara du slipper ta ansvaret för vad du gör. Det lastar du gärna över på andra. Tvingas du av någon anledning att planera någonting eller ta ansvar för något blir du mycket osäker och nervös.

"Jag lever för att roa mig", kan sägas vara ditt valspråk.Din Personlighet

Du hör inte till dem som sitter och tänker i fem minuter innan du vågar formulera dina åsikter i ord. Du säger impulsivt vad du tänker och ibland kan du därför såra människor utan att du menar det. Du blir också så otålig när människor inte kan uttrycka sig tillräckligt snabbt - du faller dem i talet och avbryter dem. En del säger att du är ohyfsad, särskilt äldre människor.

Men de flesta tycker ändå om dig för ditt glada humör och ditt charmiga uppträdande. Du älskar att försöka glädja ensamma och sjuka och din medkänsla för dem känner inga gränser.

Men fastän du är älskad av de flesta har du också en hel del fiender. med ditt impulsiva sätt har du en förmåga att säga människor "sanningar" som sårar och som de minns långt efter det du själv glömt bort vad du sagt dem.Kärlek

Dina beundrare surrar omkring dig som getingarna kring en honungsburk. Det spelar ingen roll om du är söt eller ful, tjock eller smal, blond eller rödhårig - du äger en speciell dragningskraft som ingen kan förklara. Du älskar hängivet den för tillfället utvalda, men föremålen för din kärlek växlar snabbt.

Gifter du dig blir äktenskapet antingen ett himmelrike eller ett helvete - sällan någonting däremellan. Lyckligast blir du om du kan finna en partner med samma siffra som du själv. Visserligen kommer ert förhållande att bli ganska stormigt, men ni har båda lätt att glömma och förlåta.Arbete och Yrkesval

Du har alla förutsättningar att bli framgångsrik i ditt arbete - du äger stora mått av intelligens, begåvning och energi. Men egentligen bryr du dig inte alls om din karriär. Du tycker det är huvudsaken att du trivs med ditt arbete och dina kamrater. Spänning och äventyr vill du ha också när det gäller ditt yrke. Journalist, fotograf, pilot, flygvärdinna är yrken som passar dig. Många personer inom nöjesbranchen och artistvärlden har siffran 5.Ekonomi

Hur intelligent och kvicktänkt du än är - handskas med pengar kan du inte! Du är slarvig och nonchalant när det gäller din ekonomi, du vet knappast hur mycket pengar du för tillfället har. Du är generös och lånar gärna ut till höger och vänster och är också själv lika pigg på att låna från andra. Du har aldrig sparat ett öre - hellre drömmer du om tretton rätt på tipset eller högsta vinsten i penninglotteriet.