Siffran 6 representerar
inre harmoni och skönhet


Din Karaktär

Du låter ingen rubba dina cirklar och har en stark känsla för vad som är rätt och riktigt. Du har ett mycket gott hjärta och tål inte att se någon ensam eller olycklig i din bekantskapskrets. Mest av allt ömmar du för din familj och du trivs alltid bäst hemma hos de dina. Men din iver att ordna för andra kan ibland gå till överdrift. Fler än du kan faktiskt stå på egna ben!

En del säger att du lägger dig i andras göranden och låtanden för mycket. Ofta gör du andra personers arbete bara för att det ska bli perfekt, just som du vill ha det. Försök att strunta lite mer i dina vänner så blir förhållandet mellan er bättre!Din Personlighet

Du har ett mycket jämnt humör, blir sällan arg eller riktigt ledsen. Du har lätt att få vänner men i din iver att hjälpa dem snärjer du en del av dem så hårt att de känner sig som i ett fängelse.

Du älskar att ordna fester och har främmande nästan varje helg. Du går inte lika gärna bort till andra som gäst, eftersom du inte riktigt tycker om att andra övertar rollen som värd eller värdinna.

Du tycker om de allra flesta du kommer i kontakt med - bara inte dem som sårar någon du älskar! Då visar du verkligen att också du kan bli rasande.

Du har konstnärlig läggning som avspeglas i dina intressen: du tycker om att måla, spela något instrument och älskar vackra föremål.Kärlek

Du hör inte till dem som blir förälskade titt som tätt. Ofta skrämmer du också bort din partner genom att ta för allvarligt på ert förhållande - man måste ju inte tala om en förlovning och bröllop första gången man går på bio tillsammans! Över huvud taget vill du binda dem du älskar så fast vid dig att de till sist känner sig kvävda av din kärlek. Kom ihåg att du själv är inte allt här i världen!

Lyckligast blir du om du kan finna en partner med siffran 2 eller samma siffra som du själv. Försök undvika att knyta alltför allvarliga förbindelser med personer som har siffran 7. Era temperament passar inte alls ihop och ett sådant förhållande är praktiskt taget dömt att misslyckas från början.Arbete och Yrkesval

Personer med siffran 6 är ofta mycket konstnärligt lagda, men eftersom samvaron med andra människor betyder så mycket för dem, får målningen, författandet, musicerandet förbli en hobby.

Förmodligen fastnar du för något vårdyrke - kanske sjuksköterska eller läkare eller kurator. Du passar både att leda andras arbete och att själv underordna dig andra.

Men du får se upp så att ditt goda hjärta inte gör så att du stupar på kuppen! Du måste inse att du inte kan ordna det perfekt för alla som söker din hjälp!Ekonomi

Visserligen ömmar du för alla som har det svårt - men det går aldrig så långt att du lånar ut dina pengar till dem. Du är ytterst sparsam, ja nästan snål. Du har aldrig känt på hur det är att vara riktigt pank, för du ser alltid till att du har pengar kvar även i slutet av månaden. Du köper aldrig något onödigt, planerar varje inköp i detalj innan det äntligen blir av.