Siffran 7 representerar
intellektuell och filosofisk läggning


Din Karaktär

Du går ofta omkring och grubblar över saker och ting och ofta känner du dig rastlös och missnöjd med din tillvaro. Du trivs bäst när du får vara ensam, medmänniskorna irriterar dig ofta och du tycker att du inte förstår dig på deras sätt att leva.

Resor tycker du om - men helst reser du ensam och till platser som ligger långt ifrån de vanliga turiststråken. Du älskar också att strosa omkring på museer och konstutställningar alldeles för dig själv. Du bryr dig inte ett dugg om vad andra människor tycker och tänker och det skulle aldrig falla dig in att till exempel köpa ett plagg bara för att det är modernt. Du klär dig helt efter din egen smak och bryr dig inte om modet.

Du är mycket kritisk, både när det gäller dig själv och andra, och därför har du inte så lätt att få vänner.Din Personlighet

Människor säger att du är mycket svår att komma underfund med och många av dina bekanta är helt enkelt lite rädda för dina kritiska omdömen och ditt lite burdusa sätt. Men dina få utvalda vänner vet, att mot dem du tycker om är du alltid lojal och kamratlig.

Du avskyr att gå på stora fester med en massa gäster. Helst sitter du hemma på kvällarna och läser - du är alltid den som vet mest när det gäller nyutkomna böcker. Också tillsammans med dina vänner föredrar du att tiga. Diskussioner och långa utläggningar är ingenting för dig.

Du kanske har en hund eller katt som är din egen? Ett djur är nästan den bästa vän man kan tänka sig, tycker du.Kärlek

Kärlek är något som du också grubblar mycket över men som du knappast har träffat på i ditt liv. Flyktiga förälskelser är ingenting för dig. Du tycker att ett förhållande mellan två människor ska bygga på trygghet och tillit. När du till sist hittar den rätta kommer ni två att bli mycket lyckliga tillsammans. Men du får försöka övervinna din rädsla för att visa dina känslor.

Bäst är det om du kan finna en partner med siffran 4 eller 7.Arbete och Yrkesval

Att studera och läsa vidare är din dröm. Du kan inte tänka dig ett arbete där du inte får fortsätta att bygga på de kunskaper du redan har. Du vill aldrig stanna i din utveckling. Läslusten kan ibland kombineras med ditt intresse för teater, för resor och museibesök. Kanske drömmer du om att bli arkeolog, kanske intendent vid något museum, kanske kommer du att ägna dig åt forskning inom olika områden: teaterhistoria, filosofi...

Bäst trivs du med ett yrke där du får arbeta för dig själv. Du avskyr att ha med andra människor att göra när det gäller ditt jobb - såväl att dela ut order till andra som att underordna dig en arbetsledare.Ekonomi

Du är inte så värst intresserad av pengar. Naturligtvis inser du att man måste ha pengar för att kunna leva, men du anser dem som ett nödvändigt ont. Du har inga dyrbara vanor. Det du helst lägger ner pengar på är resor. Du köper också hellre egna böcker i stället för att låna på biblioteket.

Du sparar regelbundet på din bankbok, men någon kassabok har du aldrig ägt.