Siffran 8 representerar
inre styrka och framgång


Din Karaktär

Du har en enorm självdisciplin och en vilja av järn. Du avskyr medelmåttor och personer som gör saker och ting halvhjärtat. Du kräver mycket både av dig själv och din omgivning.

Många tror att du är kall och omänsklig men det stämmer inte med verkligheten. I själva verket har du ett mycket gott hjärta, men du har svårt för att visa dina känslor. Du känner dig ofta ensam, för du har inte så lätt att få goda vänner. Ingen kan ana vad du innerst inne känner bakom din stolta fasad.

Du bör noga se upp med hur du behandlar dina medmänniskor, annars kan det bli så att även dina bästa vänner överger dig. Tro inte att alla i din omgivning har samma syn på livet som du själv, kanske orkar de inte alltid anstränga sig till det yttersta bara för att du själv gör det.Din Personlighet

Du är mycket energisk, ständigt i farten och unnar dig knappast någon vila eller avkoppling. Du vill alltid vara bäst i alla sammanhang. Allt som händer dig försöker du vända till din egen fördel. Kanske människor har rätt när de säger att du är självisk?

De få verkligt goda vänner du har älskar dig. De vet att de alltid kan lita på dig, att du alltid ställer upp för att hälpa dem.

Men du har fler ovänner än du har vänner. Med dina krav på omgivningen och dina höga tankar om dig själv har du lätt för att såra andra. Och du glömmer aldrig ett ofördelaktigt ord någon sagt dig.Kärlek

Du uppträder mycket nyckfullt mot den person du är kär i. Ena dagen kan du visa upp en nästan osjälvisk kärlek (fastän du i vanliga fall har svårt att visa dina känslor) och nästa dag kan du vara helt likgiltig. Förmodligen hänger ditt uppträdande ihop med de höga tankar du har om dig själv - du är säker på att få behålla den du älskar, hur du än uppträder.

Lyckligast blir du om du väljer en partner med siffran 2. En person med ett så lugnt och jämnt humör kan stå ut med ditt nyckfulla uppträdande och kommer att göra allt för att vara dig till lags utan att förlora sin värdighet.Arbete och Yrkesval

Med din energi och självdisciplin kan du gå långt vilket yrke du än väljer. Du lyckas för det mesta i alla affärer, eftersom du inte ger dig in på något förrän du vet att det lönar sig. Över huvud taget passar affärslivet dig bra, men du får se upp så du inte trampar på alltför många av dina medmänniskor. Du gör nästan vad som helst för att lyckas - inte för din egen skull, utan för att få se ett perfekt resultat av det du lagt ner arbete på.

Som arbetsledare är du hård men rättvis. Den som lägger ner hela sin själ i arbetet vinner ditt fulla gillande, men den som arbetar bara för pengarnas skull gör rätt i att välja någon annan än dig till sin chef.Ekonomi

Det kanske är överdrift att säga att du skär med täljkniv - men faktum är att du har sällsynt tur beträffande pengar. Du har ett sjätte sinne när det gäller att satsa pengar och många kallar dig för ett ekonomiskt snille.