Siffran 9 representerar
själslig förfining och mystik


Din Karaktär

Du är mycket känslig och lättpåverkad. Du är mycket beroende av att ha goda vänner som du kan ty dig till och fråga till råds så fort du blir osäker om något. Du känner djupt för alla sjuka och ensamma, ibland tycker du knappast att du kan stå ut med att tänka på allt elände i världen.

Du styrs mer av dina känslor än av ditt sunda förnuft, du handlar ofta impulsivt, utan att tänka på följderna.

Du drömmer om en värld utan hat och utan nöd, men du behåller oftast dina tankar för dig själv. Du är för blyg och tystlåten för att våga predika om dina idéer inför publik.Din Personlighet

Du har många vänner, men det finns också många som blivit sårade av ditt impulsiva sätt. Du har lätt för att slänga ur dig omdömen om människor, men när du sedan ställs mot väggen för att försvara dina åsikter blir du stum. Det beror helt enkelt på att du är för blyg och osäker, men många anser att det är ett sätt att försöka göra dig intressant.

Ditt känsliga temperament kan också reta många. Ena dagen kan du vara strålande glad och lycklig men dagen därpå kan du känna dig så nedstämd och dyster att du knappast orkar prata med någon. Dina vänner tycker att du är svår att förstå sig på.

Du är inte särskilt lojal mot dina bekanta. I din osäkerhet håller du alltid med den som har talat sist, även om det innebär att du säger något ofördelaktigt om dina vänner.Kärlek

Den enda person du är riktigt lojal mot är den du älskar. Det skulle aldrig falla dig in att gå bakom ryggen på din partner eller sitta och skvallra om ert förhållande i största allmänhet.

Du tycker att kärleken gör dig stark och säker på dig själv, du är den typen som verkligen "blommar upp" när du är förälskad. Du tycker att du kan möta världen med ett leende på läpparna.

Du dras ofta till personer med siffran 2. Men ett förhållande mellan er kan knappast bli lyckligt. En sådan personlighet fordrar mer omtanke än vad du kan ge och du gör bäst i att söka dig en annan partner, gärna någon med siffran 3 eller 6.Arbete och Yrkesval

Med ditt varma hjärta som klappar för alla små och svaga i samhället väljer du nästan undantagslöst ett yrke där du får utlopp för den känslan. Läkare, sjuksköterskor, socialarbetare och andra av samma typ av yrke har ofta siffran 9.

Affärslivet passar dig inte alls. det är en kall och hård värld för dig. Du drömmer ofta om att arbeta i något u-land, men du är inte tillräckligt företagsam för att förverkliga dina planer.Ekonomi

Du är alldeles för verklighetsfrämmande för att ha hand om pengar. Du tänker nästan aldrig på din ekonomi, har du pengar så köper du vad som faller dig in - är du pank så tycker du att det går bra ändå. Du lånar gärna ut småsummor till vänner och bekanta men bryr dig knappast om att kräva dem tillbaka. Du stoppar hellre stora sedlar i insamlingsbössor för nödlidande än köper något extra gott till ditt eget middagsbord.