MånadenNumerologi är en antik konst som använder siffror för att utläsa människors öden och karaktärer. Det finns olika sätt att räkna ut en persons siffra på och här får du ett exempel:

För att räkna ut din siffra adderar du din födelsemånad med ditt födelsedatum. T ex om din födelsedag är 4 juni räknar du 6+4=10 och 1+0=1. Ditt nummer är då "1". Välj din siffra för att se vad denna månad säger:

 1   2   3   4   5   6   7   8   9 
OM DIN SIFFRA ÄR  1
Augusti Månad: Just denna månad är perfekt för att starta upp en affärsförbindelse eller ett samarbete av något slag, i vilket du får användning för din utmärkta insikt. Andra människor uppskattar din förmåga att se angelägenhet från olika vinklar och din utmärkta uppmärksamhet på detaljer. Din specialitet är din förmåga att arbeta i bakgrunden och i skymundan, och ändå lyckas tillföra värdefull hjälp och stöd. Om du har mööjlighet att arbeta med ditt eget hem som bas är idealiskt för dig, eftersom du inte uppskattar att resa särskilt mycket. Om du inte redan är det kommer du kanske att kunna stadga dig denna månad, och förhoppningsvis har du valt en partner som är varm, tålmodig och som trivs med att vara hemma. Det är nödvändigt för ditt välbefinnande att du har en sådan partner. Även om du inte är långsint och det är mycket sällsynt att du blir eller är upprörd särskilt länge, kanske det kommer att inträffa en incident som har att göra med skvaller om en privatsak, som blir droppen som får bägaren att rinna över denna månad. Låt detta få passera utan större uppmärksamhet eller engagemang, men utan att låta dem få dig att känna dig nonchalerad. Kom ihåg att negativitet aldrig åstadkommer någonting värdefullt eller önskvärt.

TillbakaOM DIN SIFFRA ÄR  2
Augusti Månad: Denna månad känner du dig inspirerad att skriva ner den där novellen eller biografin som du har haft i huvudet under en tid. Om du är intresserad av musik är det kanske dags att få ner den där låten på papper och försöka fortsätta mot en inspelningsstudio! Du känner själv att det är en perfekt tid just nu, så följ dina instinkter! Välj vänner och arbetskamrater som älskar skönhet, och som tjänar egna pengar - precis som du. Du kommer kanske att känna ett behov av att konsultera en psykolog, astrolog eller annan andlig vägvisare mer än nånsin denna månad; och det som dessa kommer att kunna tillföra i ditt liv kommer definitivt att stimulera din kreativitet och ge dig mycket inspiration. I vanliga fall är du alldeles för upptagen för att offra tid på och ägna dig åt skvaller; men du kommer kanske att finna dig själv i en situation där någon anklagar dig för något sådant, så se till att hålla stort avstånd till allt som kan antyda skvaller denna månad.

TillbakaOM DIN SIFFRA ÄR  3
Augusti Månad: Passa på att smida medan järnet är varmt denna månad och starta det där nya projektet eller affärsöverenskommelsen du funderat att påbörja. Utrustad med din höga arbetsmoral och ett par tillförlitliga partnera och medarbetare är du till och med kapabel att förflytta berg just nu. Det kanske kommer att gå lite trögt i början, men genom att experimentera (och genom att försöka och kanske misslyckas), kommer du eventuellt att kunna bemästra alla dina problem. Men du bör inte försöka dig på att ge dig på de största problemen på egen hand, utan ha istället förtroende för några väl valda nära vänner och rådgivare. Deras påtryckningar och energi kommer att ge dig den inspiration du behöver för att fullfölja på ett bra sätt. När succéen väl är gjord kommer verkligen dina kunskaper till sin rätt, för att ytterliga säkerställa resultatet. Var öppen till att lyssna på och allvarligt övverväga de råd och tips du får av dina partners. Men ta dig dock inte för lång tid på att fundera på saker, eftersom det kanske finns tidbegränsningar och du kan förlora tillfällen genom att överskrida dessa. Försök också att behärska dina tendenser att bli ovarsam, envis eller bossig med familjemedlemmar. Deras lycka är beroende av din egen lycka och din harmoniska aura.

TillbakaOM DIN SIFFRA ÄR  4
Augusti Månad: Denna månad känner du dig manad att komma vidare - antingen iväg ifrån en allt annat än tillfredställande uppgift, eller genom att ge dig av på en spännande utflykt - eller varför inte båda alternativen. Du är inte riktigt säker på vad detta kommer att leda till, men det är ju det som är en del av tjusningen. Tänk att få ge sig ut på ett äventyr igen, det är faktiskt sådant som gör livet värt att leva! Bekymra dig inte över vad andra ska tycka och tänka, eftersom ditt nya "jag" som du just nu håller på att utveckla, är moget för lite äventyr. Om du funderar på att stadga dig, bör d akta dig för att begå misstaget att välja en svartsjuk och kontrollerande partner. Välj någon som trivs med förändringar och utvecklingar, precis som du! Om du är på väg att starta ett nytt projekt denna månad, då bör du försöka ge dig in i något som har att göra med transporter eftersom det kommer att gynna dig mest. Du kommer att möta en hel del nya människor, och några av dem kommer antagligen att ha ett helt klart oacceptabelt uppförande. Att låta dig påverkas av dessa skulle kunna visa sig bli en dyr läxa och direkt skadligt för ditt välbefinnande. Du vet hur de är - så försäkra dig om att hålla dig undan, när du märker att de kommer i din väg.

TillbakaOM DIN SIFFRA ÄR  5
Augusti Månad:Denna månad kommer hemmet verkligen att vara den plats där du finner den störta lyckan! Dina huvudsakliga mål denna månad är att sköta om hemmet, piffa upp det och göra det trivsamt. Du vill helt enkelt ha din omgivning helt perfekt! Din goda smak är beundrad och andra människor kommer att be dig att hjälpa dem att få samma hemkänsla som du lyckats skapa i din omgivning och för dig själv. Koncentrera din uppmärksamhet på angelägenheter som gäller hemmet, familjen och umgänget. Du är ovanligt sympatisk och pålitlig. Du har en benägenhet att förbise de fel som dina kära har och du vädjar om ett fridfullt och harmoniskt liv hemma. Du är bättre på att arbeta genom ditt intellekt, än genom den råa muskelstyrkan. Den största tillfredsställelsen får du av att arbeta för det som är bra för mänskligheten. Du utmärker dig när det handlar om att utföra reparationer i hemmet, göra om och allting som gör hemmet mer avkopplande och attraktivt. Du trivs med konst, kultur och matlagning - och du älskar att hjälpa andra ut ur en knipa.

TillbakaOM DIN SIFFRA ÄR  6
Augusti Månad: Denna månad kommer du att ha all anledning att ropa Hurra! Lösningen till ett problem eller en angelägenhet som har spelat dig spratt efte spratt kommer äntligen att bli tydligt och klargjort. Detta kanske handlar om någonting som du har kämpat med under flera månader, så du har verkligen ett giltigt skäl till att fira. Du är inte precis överdrivet social och sällskaplig, men du har en handfull väl valda vänner, som du har förtroende för och respekterar. Hitta på någonting tillsammans med dem denna månad, och planera en inofficiell sammankomst, för att fira dina framgångar. När väl allt kommer omkring, innebär inte bara livet arbete och plikter utan att ha roligt, utan kan komma att få dig att framstå som en eremit för din omgivning. Du presterar som allra bäst när ingen utomstående kommer och stör dig, men du får för den skull inte tappa kontakten med resten av mänskligheten. Du måste vara försiktigt så att du lyckas undvika icke önskvärdt uppförande eller aktiviteter, som överdrivet festande med inblandning av alkohol, eller att vara spydig eller kritisk i överkant. Din intelligens förser dig med fria tyglar att utforska olika koncept och teorier, och du kanske bör överväga att lära dig lite om alternativa livåskådningar och andlig tillväxt.

TillbakaOM DIN SIFFRA ÄR  7
Augusti Månad: Denna månad så är det högst troligt att mycket kommer att dyka upp plötsligt och som sedan kommer att försvinna lika plötsligt. Möjligheterna kommer bara att ramla ner i ditt knä, men kommer att lika lätt kunna försvinna ur ditt grepp. De som är involverade i köpande, säljande och i att sköta om egendom kommer att finna sig själva i situationer där de är delaktiga i stor-skaliga projekt. Trots att ditt omdöme och ditt affärsmässiga skarpsinne är beundransvärt, så kanske du kommer att upptäcka att du missbedömt en nyckelperson i din närhet. Det är viktigt att du tar lärdom av den här erfarenheten, så att du kanske slipper att få fler förluster i framtiden. Att rådgöra med ekonomiska rådgivare är också rekommenderat denna månad, medan projektet fortfarande är i planeringsstadiet. Din organisationsförmåga, upphjälpt av andras sunda ekonomiska fingervisningar, kommer att hjälpa dig att åstadkomma solida och långvariga segrar när det gäller denna månads ansträngningar.

TillbakaOM DIN SIFFRA ÄR  8
Augusti Månad: Denna månad kommer du att vara mer bekymrad över världens väl och ve. Du kankse kommer att bli involverad i välgörenhetsarbete och i organisationer som har sin tyngdpunkt på broderskap, rådgivning eller i förbättrande av andras livskvalitet. Satsa din bästa energi på att hjälpa andra utan tanke på egen vinning. Sitt inte och tryck alldeles ensam. Om du inte lägger din energi på att förbättra andras liv, kanske dina tankar vandrar iväg till någon självcentrerad förvirring och rädsla. Expandera din vyer. Göm dig vare sig hemma eller på arbetet. Försök att nå ut denna månad. I processen som blir en följd av att hjälpa andra, kommer du också att hjälpa dig själv att ladda om dina batterier. Ge dig ut ur din egen lilla värld och visa hur välgörande, romantisk och vänlig du kan vara. Låt hela din inriktning verka för att bli av med de gamla, oeffektiva sätten, för att göra plats för de nya sätten eller lösningarna som faktiskt fungerar. Tänk på någonting som är större än du själv! Så länge som du bevarar en positiv ståndpunkt och sätter dig över andra människors negativitet och småsynthet, kommer det att finnas medvind i dina segel. Släpp en större förbittring du bär på denna månad. Om du vill lägga tillbaka den bördan på dina axlar nästa månad, okej, gör det då.

TillbakaOM DIN SIFFRA ÄR  9
Augusti Månad: Du är fylld med fräsch inspiration och kreativitet. Du kan bli befodrad till att leda något större projekt som innefattar design - eller så kanske du bestämmer dig för att rusta upp din omgivning med diverse konstföremål från olika platser. Alla som är musiker kommer nog att drömma om, hitta på eller jaga melodier mer än vanligt denna månad. Ditt sinne kommer att helt enkelt vara fullt med olika färgrika idèer, om du är inblandad i arbeten i hemmamiljö eller dekorativa arbeten av olika slag. Våga satsa på det du håller på med och våga försöka dig på att experimentera, och låt inte någon annans personliga smak få trycka ner din schvung och din entusiasm. De som är professionella kommer att upptäcka att de till och med kan förbättra det som de allra bäst gör, om de bara anstränger sig lite mer än vanligt och avviker lite grann från normen. Du ska veta att det finns gott om medvind i dina segel denna månad; men se till att du lägger tid på att hjälpa en släkting som inte har lika lätt som du - du kan göra detta utan att det blir några kraftiga ekonomiska förluster eller några stora tidsförluster.

Tillbaka