Sexlivet
Välkommen hit!Har du någonsin undrat över hur ditt (eller någon annans...) sexliv är, jämfört med hela världens befolkning? Då har du kommit rätt!

Instrumentet här är utvecklat av specialister på erotik och sex. Under många år har detta endast varit möjligt för läkare på sjukhus och kliniker, men nu kan DU ta del av den!

Visserligen har AhAs instrument inte i samma exklusiva design som sjukhusens, men den ger absolut tillförlitligt resultat!

Allt du behöver göra är att fylla i två namn, t.ex. ditt och din partners, och klicka på "diagnos"-knappen. Det är allt!

Du kommer sedan att se hur mätaren värms upp... från blå mot en allt mer röd nyans, beroende på hur het relationen mellan personerna är. Displayen kommer att visa en siffra mellan 0 (fryskallt) till 100 (kokhett), med 50 som medeltal. Dessutom får du ett värdefullt omdöme.

Du kan naturligtvis gör om testen, men du bör ha i minnet att du har att göra med mycket delikat information. Du bör därför inte kontrollera andras sexliv (då skulle ju de kunna göra samma sak med dig!)

Okej, dags att testa:AhA avslöjar ditt Sexliv